Städtjänster till

små & mellanstora företag samt privatpersoner. 

 

- Personlig kontakt

- Kundens behov i fokus

- Kompetent och utbildad personal

- Tystnadsplikt och Sekretess

- F-skatt

 

Service - Kvalité - LångsiktighetNYHET!

  • Mattor
  • Klädslar och klädda möbler
  • Trappor med mattor
  • Madrasser
  • Draperier
  • Bilsäten
  • Uthyrning av textiltvätt

BYGGSTÄD!

Vid ombyggnation eller efter avslutad nybyggnation behöver lokalen byggstädas.

Vid byggstädning sker både grov- och finstädning för att säkerställa sådan renlighet att en hyresgäst skall kunna ställa in saker i skåp och på hyllor utan behov av ytterligare städning. 

Målsättningen är att hyresgästen skall kunna komma in i sitt nya boende på ett snabbt och tillfredställande sätt.

    BARACKSTÄDNING!

Inom byggsektorn blir baracken en del av arbetsplatsen samt plats för möte, lunch, ombyte och fika. 

För att garantera de anställdas säkerhet och hälsa är kraven på städning av arbetsbaracker mycket höga. En trivsam arbetsmiljö ger större motivation till arbetet. Regelbunden städning av baracken ger även en ökad livslängd och förhindrar spridning av sjukdomar och bakterier.

 

FÖNSTERPUTSNING!

Vi erbjuder både in och utvändig fönsterputsning till företag. Utvändig fönsterputsning sker under den mildare årstiden i Kiruna.

I tjänsten ingår avtorkning av fönsterkarmar/lister och snickerier.

Som kund kan ni välja att boka fönsterputsning per gång eller löpande under perioder. Viktigt att boka i tid då trycket är större under vissa tider på året.

 TRAPPSTÄDNING!

Med regelbunden städning utav trapphuset hålls trapporna rena och fina, vilket bidrar till minskat behov av underhåll samt mindre risk för slitage. Det är viktigt att du som kund vet när trappstädningen utförs, därför utför vi städningen enligt ett tydligt städschema. Vi anpassar städningen efter kundens önskemål, och kan både öka och minska på städningen om så behövs med tiden.


KONTORSSTÄD!

Arbetsplatsen är en viktig del i vardagen därför är det även viktigt att hålla det rent och fräscht.

Regelbunden städning av era kontor enligt överenskommelse. Vi städar golv kontorsbord, hyllor, tömmer papperskorgar, dammtorkar m m. Även övriga personalutrymmen som ex. gemensamt kök, toaletter kan läggas till.

 


BUTIKSSTÄD!

Butiksstädning kräver hög kompetens, noggrannhet och systematiskt arbete för att det ska bli bra. Det hjälper inte att du har jättefina varor och en snygg presentation om det ligger ett lager damm på hyllorna och slarv med att ta bort fläckar på glasmontrar och andra ytor. Butiksstädning sker enligt överenskommelse med kunden och alltid före öppning eller efter stängning för att inkräkta så lite som möjligt på ert dagliga arbete. 

Nöjd Kund Garanti!

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städföretag och därför erbjuder vi alla våra kunder Nöjd-Kund-Garanti. Garantin syftar till att understryka vår höga städkvalité vid alla arbeten. Enkelt & Tryggt ni som kund påtalar fel eller brister till oss genom telefon eller mejl. Vid godkänd reklamation åtgärdar vi problemet kostnadsfritt.

 

Miljön en viktig del i vårt arbete!

För oss är det en viktig självklarhet att använda oss av miljövänliga produkter i arbetet. Alla städmedel och kemikalier är miljömärkta och miljövänliga.

Vi handlar från lokala företag som kan tillgodose och leverera produkter med våra krav på miljön.

 


OM OSS!

Vi är ett lokalt företag med säte i Kiruna.

 

Vår målsättning är att kunna erbjuda professionella städtjänster med bästa kvalité på utförda arbeten. Därför jobbar vi idag med inriktning på små & mellanstora företag . Vi har ett starkt team där alla besitter erfarenheter från företag, offentliga och privata städverksamheter vilket borgar för god kunskap och kännedom inom branschen. Kiruna Städ har som ambition att tillsammans med våra kunder bygga ett givande och långvarigt samarbete där båda parter känner sig nöjd.

Vi erbjuder en personlig kontakt mot varje kund.

 

Företaget innehar F-skatt.

 

Ni är hjärtligt välkomna att kontakta oss för mer information.

Team Kiruna Städ.


                                                                          www.mediainorr.se