Här hittar du lediga jobb i hela landet!

Det är inte lätt att veta vilka jobbsajter som finns när man står utan jobb eller funderar på ett karriärsbyte.

 

Därför har vi samlat dom största och vanligaste jobbsajter på denna sida och länkat vidare till varje sajts hemsida. Vi hoppas att på detta sätt göra det lite lättare för dig som går i tankar kring nytt jobb.

 

Lycka till!


Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Att sammanföra arbetsgivare med arbetssökande är vår viktigaste uppgift. Vi finns där behoven finns, i hela landet. Alla våra tjänster är avgiftsfria.

Som världens största jobbsajt, med över 200 miljoner unika besökare. Indeed hjälper företag av alla storlekar att anställa de bästa talangerna och erbjuder den bästa möjligheten för arbetssökande att bli anställda.

Jobbsafari är en av Sveriges största jobbdatabaser med omkring 75 000 jobbannonser dagligen. Jobbsafari erbjuder arbetssökande en översikt över lediga jobb som annonseras online i Sverige och Norge.


Arbetet har förändrats, det har gått från att vara vad du gör till vem du är. En yrkeskarriär som förr bestod av ett eller kanske två jobb kan nu bestå av tio.
Med hjälp av Monster hittar jobbsökande rätt jobb och arbetsgivare rätt kompetens.

Blocket Jobb är Sveriges nya mötesplats för arbetsgivare och arbetssökande. Vi gör det enklare för arbetsgivare att hitta rätt kandidat och för arbetssökande att hitta rätt jobb. På Blocket Jobb hittar du ett stort och brett utbud av tusentals jobb och populära företag.

Metrojobb.se lanserades under våren 2009 och används varje vecka av flera tusen karriärsintresserade och/eller jobbsökande personer. Här ska man som kandidat alltid kunna finna intressanta jobbannonser samt artiklar om karriär och arbetsmarknad.


CareerBuilder är en av Sveriges och världens största aktörer inom segmentet internetbaserad rekrytering.
Vi erbjuder helhetslösningar inom platsannonsering, kandidatattraktion och rekryteringsverktyg.

Norrland är den nordligaste och till ytan största av Sveriges tre landsdelar, bestående av 5 län, samtliga med en fantastisk natur. En av de största arbetsgivarna är Norrbottens läns landsting som har över 7000 anställda. Norrland är bland annat känt för sina gruvor där Boliden är en stor arbetsgivare.


 

 

Vårt mål är att LokusJobb.se ska ge dig aktuella annonser med attraktiva jobb i din närhet. LokusJobb.se är också en tjänst där vi samlar platsannonser från ett 50-tal morgontidningar i Sverige på ett och samma ställe.

 


Neuvoo är en jobbsökmotor som gratis kopplar samman jobb annonser för företag, rekryteringsfirmor samt jobb portaler m.m. Detta i Sverige men även internationellt. Arbetssökande kan enkelt välja vilket land som är utav intresse i scroll menyn och hitta miljontals lediga jobb. İ Sverige just nu så har vi ca: 60.000 annonser på hemsidan.Tips när du söker jobb!

Klicka på nedanstående bilder så länkas du till sidor med tips på vad som kan vara bra och viktigt att tänka på när du skall söka jobb.www.mediainorr.se