Våga tro på det du gör!

 

Om du verkligen tror på din ide, gör allt för att genomföra den oavsett vad andra tycker och tänker.

Sätt dig inte i famnen hos någon annan och gör dig beroende av dem,

då tar det inte lång tid innan andra styr över dig, din tid och framtid.

 

// Kalle HollströmFör några år sedan startade Kiruna Guiden som ett lokalt, ideellt och privat projekt. Ambitionen och tanken var att kunna hitta en bra samlad marknadsplats för lokala företag, föreningar och verksamheter på orten.

  Själva grundtanken var att sidan ska vara lätt att hitta och med ett lätt sökt domännamn dra till sig en stor mängd besökare. Från själva huvudsidan skall besökarna enkelt kunna länkas in på informationssidor hos de verksamheter som är av intresse för varje enskild besökare.

Medans många satsar på coola och häftiga hemsidor har vi valt att koncentrera oss på enkelhet och snabba sammanlänkningar.

Som vanligt var det inte många som trodde på tanken men projektet startades ändå utan pengar och bidrag från någon. Sakta men säkert har sidan växt fram och det har tillkommit nya idéer och upplägg på vägen.


I dag är vi sammanlänkade med ett antal andra domäner och har kommit en bra bit på vägen med att stadigt öka besöksfrekvensen på våra sidor.

I dagsläget har vi över:

250 000 besökare per år

21 000 besökare i månaden

700 besökare om dagen.

  Självklart känns detta helt otroligt, att från i stort sett ingenting kunnat få en sådan positiv reaktion på vår ide. Men det är också en kvittens på att tanken inte var så tokig från start. 

Projektet Kiruna Guiden lever vidare i ursprunglig anda och utvecklas sakta framåt med nya idéer och ökad besöksfrekvens.

Är det någon som vill hoppa på tåget och kanske stötta projektet via marknadsföring så är ni hjärtligt välkomna.mediainorr.se  -  norrlandsguiden.se  -  kirunastad.se  -  kirunaguiden.se  -  jobbinorr.se