Lägenheter i Kiruna!

Kirunabostäder AB ska bidra till att stärka och utveckla boendet för alla människor i Kiruna kommun. Vi ska med kunden i fokus förvalta, utveckla och tillgodose behovet av bostäder och lokaler i Kiruna kommun.


LKAB Fastigheters primära uppdrag är att förse LKAB:s personal med bostäder. Attraktiva bostäder är också en viktig del av moderna och mångsidiga samhällen i framtidens Malmfälten.


Här kan du se våra lediga hyresrätter i regionen. Vill du veta mer om vilka hyresfastigheter vi har på just din ort kan du enkelt se det på vår hemsida.


Fastighetsmästaren utvecklar, äger och förvaltar ett stort antal bostadsfastigheter och kommersiella lokaler från Dalarna, mitt i Sverige, till Lappland längst i norr. Hos oss bor eller arbetar du i välskötta fastigheter med attraktiva lägen.

Kom in till oss!

Hyreslägenheter i Centrala Kiruna.

Kontakta oss via vår hemsida.

Klicka här!

 


Välkommen till en av Sveriges största folkrörelser! Vi är över en halv miljon medlemmar som tillsammans arbetar för att alla hyresgäster ska bo bra. Vi driver bostadsfrågor i både stort och smått - allt från omfattande lagförändringar till den lilla lekplatsen på gården som behöver rustas upp. Tillsammans gör vi skillnad, både för dagens och morgondagens hyresgäster.

 

Läs mer om oss!