Shopping i centrum!

Gallerian!

Gallerian i Kiruna har ett stort utbud för alla åldrar. Kläder, smink, apotek och café. Även pub, restaurang och hotellverksamhet i lokalerna.

Välkommen till oss!


Citygalaxen!

Vi finns mitt i City med blandat utbud under samma tak. Här hittar ni bland annat Gym, blommor, hemtexil m m. Naturligtvis finns ett välsorterat café att sätta sig ner på med en välförtjänad fika.Handel i City!


Välkommen till oss på Centrum mitt i centrala Kiruna!

Familjeföretaget som levererat kläder för de modemedvetna, sedan 1925. I butiken hittar ni kvalitetskläder för både män och kvinnor i en gemytlig och trevlig miljö. Vi klär er till både vardag och fest.

Besök oss gärna - mitt i stan!

Mer om oss!

 

En riktig stad behöver en bokhandel!

Kiruna Bokhandel slog upp portarna den 27 oktober 2011 till lokalerna på Meschplan. Vi på Kiruna Bokhandel vill vara en mötesplats för litteraturintresserade i alla åldrar. Förutom att tillhandahålla böcker för alla smaker och kontorsmaterial för alla behov, vill vi erbjuda det där lilla extra i form av service och kulturella inslag. Besök oss på nätet!

 

Butiken mitt i stan, för dig som vill må bra.

Här finns ett blandat och stort sortiment av hälsoprodukter och må bra prylar. Ortopediska skor/sandaler, vitaminer, massageprodukter, hälsodrycker, ja det mesta som kan behövas för att må bättre och skapa mer ork i livet. 

Med flerårig erfarenhet får du en bra och gedigen hjälp då du behöver det.

Läs mer här!

                                                                                                 www.kirunaguiden.se